Hellman Huutokaupat on kansainvälinen huutokauppatalo, joka tarjoaa luotettavan kanavan keräilykohteiden myynnille ja ostamiselle. Asiakkaita meillä on yli 60 eri maassa. Keräilijöiden ja perikuntien lisäksi palvelemme myös yrityksiä sekä viranomaistahoja arviointi- ja myyntitoimeksiannoissa.

Ajankohtaista »

Hellman huutokauppa on ohi. Kiitos kaikille upeille asiakkaillemme osallistumisesta!

Yli miljoonan euron myynti!

Hellman teki oman ennätyksensä yli miljoonan euron myynnillään! Huutokaupan kohteista jäi myymättä vain 3%! Markkinoilla on nyt kova kysyntä harvinaisille keräilykohteille ja upeille kokoelmakokonaisuuksille!

Asiakaspalvelumme auttaa ma - pe klo 9 - 17:

myynti@filateliapalvelu.com

puh 02 254 7200

TULOSSA 21.5.

Kansainvälinen Keräilykorttien erikoishuutokauppa.

Huutokauppaluettelo julkaistaan myös Keräilyuutiset -lehden numerossa 2/2024. Uusi numero ilmestyy viikolla 18. Lehden voit tilata meiltä asiakaspalvelusta tai ostaa irtonumeron Lehtipisteen isommista myyntitelineistä.

HALUATKO OMAN HUUTOKAUPAN?

Jos sinulla on kokoelma jostain keräily-, vintage tai design-esineistä, joiden arvo on vähintään 50 000 €, niin voimme järjestää kokoelmallesi oman erikoishuutokaupan. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme.

Asiakkaiden suusta

Thanks for the very fast delivery of my lot…I don’t think, I got any mail faster than yours in about 50 years biding on auctions…and I am very happy with the lot. Great, to deal with your company!

Ilmeisesti Suomen paras huutokauppa + toimitus ja makseuehdot erinomaiset!

Olen jättänyt 2000-luvulla paljon arvotavaraa huutokauppoihinne. Toimi hyvin.

Olen erittäin tyytyväinen palvelusta, sen joustavuudesta ja nopeudesta sekä asiakkaiden huomioinnista.

Ensimmäinen osallistumiskerta nettihuutokauppaan oli todella positiivinen kokemus. Tekniikka toimi loistavasti ja livehuutokaupan seuraaminen ja siihen osallistuminen on tehty erittäin helpoksi. Koko prosessi kirjautumisesta tuotteiden noutoon asti toimi hyvin. Ehdottomasti osallistun uudelleen.

Toimintanne on ollut kiitettävää, kuten DHL:n kotiin kuljetus. KIITOKSET!!

Olen sekä ostanut ja myynyt Hellmanin huutokaupoista. Olen kovin tyytyväinen toimintanne.

Miten myyn?

Ota yhteyttä ja kerro, mitä olisi tarjolla. Saat meiltä henkilökohtaisen ja yksilöllisen arvion siitä, kuinka voimme parhaimmin auttaa sinua realisoimaan kohteesi. Palveluihimme kuuluu myös räätälöityjen erikoishuutokauppojen järjestäminen, mikäli omistat merkittävän kokoelman jostain kiinnostavasta keräilyalueesta. Kysy lisää tästä eksklusiivisesta erikoispalvelustamme!

Lue lisää »