Yli 3300 upeaa kohdetta!

Hellman huutokauppa 13.-16.3.2024

KOHTEIDEN NÄYTTÖ

Kohteisiin pääsee tutustumaan tiloissamme Noutokadulla seuraavasti:

Ma 11. – ke 13.3. klo 9 - 17.00

Näyttöön on varattava aika etukäteen asiakaspalvelustamme. Asiakaspaikkoja on rajoitettu määrä.

LIVE-HUUTAMINEN

Ainutlaatuinen huutokauppaohjelmistomme on rakennettu palvelemaan keräilijöitä niin, että huutaminen onnistuu vaivattomasti kotoa käsin. Samalla tarjoajalta säästyy kosolti aikaa, vaivaa ja rahaa, kun sitä ei kulu kulkemiseen ym.

LIVE aikataulu

13.3. Vintage ja muut keräilyesineet: Kohteet 1 – 1023 klo 9 alkaen.

14.3. Ulkomaiden postimerkit: Kohteet 1024 – 1842 klo 9 alkaen.

15.3. Suomen postimerkit, päivä I: Kohteet 1843 – 2687 klo 9 alkaen.

16.3. Suomen postimerkit, päivä II: Kohteet 2688 – 3358 klo 9 alkaen.

LISÄINFOA ON SAATAVILLA

Kaikilla ei ole mahdollisuutta tulla tutustumaan kohteisiin paikan päälle. Meiltä voit aina pyytää lisäkuvia myynnissä olevista kohteista, lyhyttä esittelyvideota, puhelinkonsultaatiota asiantuntijamme kanssa tai tarjoamme myös mahdollisuutta WhatsApp-videopuheluun, jossa voit nähdä myytävät kohteet.

Lisätietoja kohteista pystymme antamaan 27.2. eteenpäin. Tätä ennen kohteiden järjestäminen on vielä kesken.

 

Asiakaspalvelumme auttaa ma - pe klo 9 - 17:

myynti@filateliapalvelu.com

WhatsApp-videopuhelut 040 728 1367

tai tavallinen puh 02 254 7200

 

NOPEAT JA JOUSTAVAT TOIMITUKSET

Olemme tunnettuja nopeudesta. Tälläkin kertaa lupaamme pakata kaikki lähetykset vauhdikkaasti, mutta huolellisesti asiakkaillemme. Suurin osa kohteista pakataan lähetettäväksi tai noudettavaksi huutokauppaa seuraavina kolmena arkipäivänä eli 18. – 20.3. Koska prosessimme on nopea, on tärkeää, että meillä on kaikki oleellinen tieto heti huutokaupan päätyttyä. Jos Sinulla on jotain erityistoiveita lähetykseesi liittyen, niin muista kertoa niistä ennen 16.3.

LIVE -järjestelmän ansiosta huutokauppa kestää neljä päivää. Jos ostat kohteita vain ensimmäisenä ja toisena päivänä, niin voit nopeuttaa omien ostosten käsittelyä klikkaamalla Huudot tehty – laskun saa lähettää -painiketta. Painike löytyy Omilta sivuiltasi. Tällöin kiiretilanteesta riippuen saatamme saada lähetyksesi matkaan heti!

Tarjoamamme DHL Express -pakettipalvelu on aivan huippu! Sinun ei tarvitse noutaa pakettia mistään, vaan se toimitetaan kotiovellesi. Nopeaa ja hyvää palvelua!

HALUATKO OMAN HUUTOKAUPAN?

Jos sinulla on kokoelma jostain keräily-, vintage tai design-esineistä, joiden arvo on vähintään 50 000 €, niin voimme järjestää kokoelmallesi oman erikoishuutokaupan. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme.

Asiakkaiden suusta

Thanks for the very fast delivery of my lot…I don’t think, I got any mail faster than yours in about 50 years biding on auctions…and I am very happy with the lot. Great, to deal with your company!

Ilmeisesti Suomen paras huutokauppa + toimitus ja makseuehdot erinomaiset!

Olen jättänyt 2000-luvulla paljon arvotavaraa huutokauppoihinne. Toimi hyvin.

Olen erittäin tyytyväinen palvelusta, sen joustavuudesta ja nopeudesta sekä asiakkaiden huomioinnista.

Ensimmäinen osallistumiskerta nettihuutokauppaan oli todella positiivinen kokemus. Tekniikka toimi loistavasti ja livehuutokaupan seuraaminen ja siihen osallistuminen on tehty erittäin helpoksi. Koko prosessi kirjautumisesta tuotteiden noutoon asti toimi hyvin. Ehdottomasti osallistun uudelleen.

Toimintanne on ollut kiitettävää, kuten DHL:n kotiin kuljetus. KIITOKSET!!

Olen sekä ostanut ja myynyt Hellmanin huutokaupoista. Olen kovin tyytyväinen toimintanne.

Miten myyn?

Ota yhteyttä ja kerro, mitä olisi tarjolla. Saat meiltä henkilökohtaisen ja yksilöllisen arvion siitä, kuinka voimme parhaimmin auttaa sinua realisoimaan kohteesi. Palveluihimme kuuluu myös räätälöityjen erikoishuutokauppojen järjestäminen, mikäli omistat merkittävän kokoelman jostain kiinnostavasta keräilyalueesta. Kysy lisää tästä eksklusiivisesta erikoispalvelustamme!

Lue lisää »