Hellman Huutokaupat on kansainvälinen huutokauppatalo, joka tarjoaa luotettavan kanavan keräilykohteiden myynnille ja ostamiselle. Asiakkaita meillä on yli 60 eri maassa. Keräilijöiden ja perikuntien lisäksi palvelemme myös yrityksiä sekä viranomaistahoja arviointi- ja myyntitoimeksiannoissa.

Ajankohtaista »

Huutokaupan aikataulu

Jouni Pirisen militaria-kokoelma
10:00 Kohteet 1 - 261


Militaria huutokauppa 1.12. nro 129

Lue lisää ja selaa kohteita »

HellmanLIVE on ohi - vielä ehdit ostaa myymättömiä kohteita jälkimyynnistä!

Jouni Pirisen militaria-kokoelma

Jouni Pirinen tutustui neuvostoliittolaisiin asepukuihin, kunnia- ja ansiomerkkeihin sekä niihin liittyvään esineistöön juuri parahiksi Neuvostoliiton romahtamisen aikaan, jolloin alkuperäistä ja silloin vähäisen arvostuksen saanutta esineistöä alkoi olla saatavissa. Pirinen keräsi kokoelmaansa edustavan läpileikkauksen puna-armeijan, -laivaston ja ilmavoimien ja niiden aselajien pukuja varusteineen pääosin toista maailmansotaa edeltävältä, maailmansodan aikaiselta ja heti sen jälkeiseltä ajanjaksolta. Kokoelma käsitti neuvostoliittolaisten pukujen lisäksi huomattavan määrän valokuvia, kunnia- ja ansiomerkkien luovutuskirjoja sekä muita dokumentteja, lippuja, viirejä ja muuta heraldiikkaa.

Pirisen työtä ja osaamista arvostettiin korkealle muiden keräilijöiden, tutkijoiden ja museoiden keskuudessa. Esineitä Pirisen kokoelmasta on ollut esillä mm. Sotamuseossa, Panssarimuseossa sekä lukuisissa vaihtuvissa näyttelyissä ympäri Suomen.

Mallinuket ja ns. torsot

Voimme toimittaa kohteeseen kuuluvat puvut ym osat purettuna mallinuken/torson päältä. Jos haluat saada itsellesi myös kohteessa kuvatun mallinuken/torson, niin tällöin sinun pitää noutaa kyseinen kohde meiltä Naantalista.

NOPEAT JA JOUSTAVAT TOIMITUKSET

Olemme tunnettuja nopeudesta. Tälläkin kertaa lupaamme pakata kaikki lähetykset vauhdikkaasti, mutta huolellisesti asiakkaillemme. Suurin osa kohteista pakataan lähetettäväksi tai noudettavaksi huutokauppaa seuraavana arkipäivänä eli ma. 4.12. Koska prosessimme on nopea, on tärkeää, että meillä on kaikki oleellinen tieto heti huutokaupan päätyttyä. Jos Sinulla on jotain erityistoiveita lähetykseesi liittyen, niin muista kertoa niistä ennen 1.12.

Tarjoamamme DHL Express -pakettipalvelu on aivan huippu! Sinun ei tarvitse noutaa pakettia mistään, vaan se toimitetaan kotiovellesi. Nopeaa ja hyvää palvelua!

HALUATKO OMAN HUUTOKAUPAN?

Jos sinulla on kokoelma jostain keräily-, vintage tai design-esineistä, joiden arvo on vähintään 50 000 €, niin voimme järjestää kokoelmallesi oman erikoishuutokaupan. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme.

Asiakaspalvelumme auttaa ma - pe klo 9 - 17:

myynti@filateliapalvelu.com

puh 02 254 7200

Asiakkaiden suusta

Thanks for the very fast delivery of my lot…I don’t think, I got any mail faster than yours in about 50 years biding on auctions…and I am very happy with the lot. Great, to deal with your company!

Ilmeisesti Suomen paras huutokauppa + toimitus ja makseuehdot erinomaiset!

Olen jättänyt 2000-luvulla paljon arvotavaraa huutokauppoihinne. Toimi hyvin.

Olen erittäin tyytyväinen palvelusta, sen joustavuudesta ja nopeudesta sekä asiakkaiden huomioinnista.

Ensimmäinen osallistumiskerta nettihuutokauppaan oli todella positiivinen kokemus. Tekniikka toimi loistavasti ja livehuutokaupan seuraaminen ja siihen osallistuminen on tehty erittäin helpoksi. Koko prosessi kirjautumisesta tuotteiden noutoon asti toimi hyvin. Ehdottomasti osallistun uudelleen.

Toimintanne on ollut kiitettävää, kuten DHL:n kotiin kuljetus. KIITOKSET!!

Olen sekä ostanut ja myynyt Hellmanin huutokaupoista. Olen kovin tyytyväinen toimintanne.

Miten myyn?

Ota yhteyttä ja kerro, mitä olisi tarjolla. Saat meiltä henkilökohtaisen ja yksilöllisen arvion siitä, kuinka voimme parhaimmin auttaa sinua realisoimaan kohteesi. Palveluihimme kuuluu myös räätälöityjen erikoishuutokauppojen järjestäminen, mikäli omistat merkittävän kokoelman jostain kiinnostavasta keräilyalueesta. Kysy lisää tästä eksklusiivisesta erikoispalvelustamme!

Lue lisää »