Ajankohtaista

KOHTEIDEN NÄYTTÖ

Kohteisiin pääsee tutustumaan tiloissamme Noutokadulla seuraavasti:

Ma 4.10. – pe 8.10. klo 10 - 17.00 ja la 9.10. klo 9 alkaen.

Näyttöön on varattava aika etukäteen asiakaspalvelustamme. Asiakaspaikkoja on rajoitettu määrä. Ilman varausta näyttöön ei pääse. 

Edellytämme, että tiloihimme saavutaan vain terveenä. Tiloissamme on myös maskipakko. Seuraamme tarkasti kaikkia viranomaisten antamia ohjeita sekä suosituksia.

LIVE-HUUTAMINEN

Kauttaaltaan uudistunut ja ainutlaatuinen huutokauppaohjelmistomme on rakennettu palvelemaan keräilijöitä niin, että huutaminen onnistuu vaivattomasti kotoa käsin. Samalla tarjoajalta säästyy kosolti aikaa, vaivaa ja rahaa, kun sitä ei kulu kulkemiseen ym. Näin myös tarjoaminen on koronankin osalta turvallista.

Haluamme kuitenkin tarjota myös mahdollisuuden niille huutajille, joille tietotekniikka asettaa rajoituksia osallistua huutokauppaan etäyhteyden välityksellä. Olemme varanneet pienen määrän asiakaspaikkoja huutokauppapäivinä paikan päälle saapuvia tarjoajia varten. Asiakaspaikka tulee varata etukäteen asiakaspalvelustamme.

LISÄINFOA ON SAATAVILLA

Kaikilla ei ole mahdollisuutta tulla tutustumaan kohteisiin paikan päälle - etenkään näin pandemian aikana. Meiltä voit aina pyytää lisäkuvia myynnissä olevista kohteista, lyhyttä esittelyvideota, puhelinkonsultaatiota asiantuntijamme kanssa ja nyt uutena vaihtoehtona tarjoamme myös mahdollisuutta WhatsApp--videopuheluun, jossa voit nähdä myytävät kohteet.

Lisätietoja kohteista pystymme antamaan 27.9. eteenpäin. Tätä ennen kohteiden järjestäminen on vielä kesken.

Asiakaspalvelumme auttaa ma - pe klo 9 - 17:

myynti@filateliapalvelu.com

WhatsApp-videopuhelut 040 728 1367

tai tavallinen puh 02 254 7200

NOPEAT JA JOUSTAVAT TOIMITUKSET

Olemme tunnettuja nopeudesta. Tälläkin kertaa lupaamme pakata kaikki lähetykset vauhdikkaasti mutta huolellisesti asiakkaillemme. Suurin osa kohteista pakataan lähetettäväksi tai noudettavaksi huutokauppaa seuraavina kolmena arkipäivänä eli 11. - 13.10. Koska prosessimme on nopea, on tärkeää, että meillä on kaikki oleellinen tieto heti huutokaupan päätyttyä. Jos Sinulla on jotain erityistoiveita lähetykseesi liittyen, niin muista kertoa niistä ennen 8.10.

Uuden järjestelmän ansiosta huutokauppa kestää neljä päivää. Jos ostat kohteita vain ensimmäisenä ja toisena päivänä, niin voit nopeuttaa omien ostosten käsittelyä klikkaamalla Huudot tehty – laskun saa lähettää -painiketta. Painike löytyy Omilta sivuiltasi. Tällöin kiiretilanteesta riippuen saatamme saada lähetyksesi matkaan heti!

Tarjoamamme DHL Express -pakettipalvelu on aivan huippu! Sinun ei tarvitse noutaa pakettia mistään, vaan se toimitetaan kotiovellesi. Nopeaa ja hyvää palvelua!

Tämän huutokaupan yhteydessä tarjoamme Sinulle mahdollisuuden valita pakettien toimittajaksi myös Matkahuollon. DHL Express -palvelussa ja Matkahuollossa on eroja. Matkahuollon paketti pitää noutaa Matkahuollon noutopisteestä (säilytysaika 7 vuorokautta), DHL Express -paketti tuodaan suoraan kotiovelle. Matkahuollon kautta lähetetyt paketit ovat DHL Express -palvelua edullisempi vaihtoehto mutta toimitus kestää kauemmin, esim. 5 kg paketissa säästät noin 7€. Jos haluat saada tämän huutokaupan yhteydessä pakettisi Matkahuollon kautta, niin ilmoita siitä meille 6.10. mennessä: myynti@filateliapalvelu.com

Jussi Tuorin kaksi huippukokoelmaa Hellman-huutokaupassa

Lokakuun 6. – 9. päivinä järjestetään kansainvälinen Hellman-huutokauppa Naantalissa. Tarjonta on taattua Hellmania: runsaasti monipuolista keräilytavaraa laidasta laitaan. Myyntiin on saatu kaksi maailmanluokan huippukokoelmaa, jotka on rakentanut pitkän linjan näyttelyfilatelisti Jussi Tuori. Kumpikin kokoelma on palkittu kultamitalilla. Näiden kokoelmien upeaa materiaalia tullaan myymään yksittäiskohteina ja erinä tulevissa Hellman-huutokaupoissa.

Tuorin kokoelmat ovat The First Postal Stationery issue of independent Finland 1917 – 1929 ja Winnig the Independence. Kokoelmat sisältävät valtavasti hienoa ja harvinaista materiaalia. Itsenäistymisestä kertova postihistoriallinen kokoelma sisältää filateelisen materiaalin lisäksi myös postikortteja, alkuperäisiä dokumentteja ja jopa sisällissodan molempien osapuolten käsivarsinauhoja.

Saarismallin ehiökokoelmaansa Jussi Tuori on tehnyt runsaasti tutkimustyötä, ja nyt hänen uudet löytönsä ja havaintonsa ovat tarjolla Hellman-huutokaupassa. Ehiökokoelmassa on myös runsaasti ehdotteita, itse asiassa kaikki tunnetut. Milloinkaan aikaisemmin ei kaikkia ehdotteita ole ollut esillä yhdessä ja samassa kokoelmassa. Keräilijöillä on siis lokakuussa ainutkertainen tilaisuus kartuttaa kokoelmiaan kultamitalitason materiaalilla, jota on tarjolla vain hyvin harvoin

Asiakaspalautteita:

THANK YOU for the best Philatelic auction experience. I WILL be a returning customer.

Excellent! Perfect! Those are words to describe my first auction purchase with your firm.

Jotain jäi tuomatta huutokauppaan, kun en tajunnut mitä kaikkea voi tuoda.

Asiantunteva väki hommissa, vaikka esim. lähtevä ja sinne saapuva voi olla melkoinen sekametelisoppa. Itse erittäin tyytyväinen niin ostajana kuin myyjänäkin.

Olin lokakuun huutokaupassa ekaa kertaa ikinä myyjänä.  Tulos kyllä yllätti postitiivisesti!

HALUATKO OMAN HUUTOKAUPAN?

Jos sinulla on kokoelma jostain keräily-, vintage tai design-esineistä, joiden arvo on vähintään 50 000 €, niin voimme järjestää kokoelmallesi oman erikoishuutokaupan. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme: 02 254 7200 ma - pe klo 9 - 17.