Keräilykohteet rahaksi

Hellman Huutokaupat on kansainvälinen huutokauppatalo, joka tarjoaa luotettavan kanavan keräilykohteiden myynnille ja ostamiselle. Asiakkaita meillä on yli 60 eri maassa. Keräilijöiden ja perikuntien lisäksi palvelemme myös yrityksiä sekä viranomaistahoja arviointi- ja myyntitoimeksiannoissa.

Otamme koko ajan vastaan kohteita tuleviin huutokauppoihimme. Laaja asiakaskuntamme takaa myyjille parhaan ja ajantasaisen markkinahinnan. Meidän kauttamme voit myydä rahoja, postimerkkejä, kunniamerkkejä, militariaa, hopeaesineitä, kelloja, sarjakuvalehtiä, nimikirjoituksia, olympia-kohteita, vanhoja postikorttikokoelmia, koruja, keräilykortteja, Vintage- ja Design- sekä luksustuotteita kuten merkkilaukkuja ja muita keräilykohteita – melkein mitä vain!

Ota yhteyttä ja kerro, mitä olisi tarjolla. Saat meiltä henkilökohtaisen ja yksilöllisen arvion siitä, kuinka voimme parhaimmin auttaa sinua realisoimaan kohteesi. Palveluihimme kuuluu myös räätälöityjen erikoishuutokauppojen järjestäminen, mikäli omistat merkittävän kokoelman jostain kiinnostavasta keräilyalueesta. Kysy lisää tästä eksklusiivisesta erikoispalvelustamme!

***

Toimi näin:

1. Soita 02 254 7200 (ma-pe klo 9-17) tai laita sähköpostia myynti@filateliapalvelu.com ja kerro, minkälaisia kohteita sinulla olisi tarjolla.

2. Asiantuntijamme kanssa mietitään yhdessä ja sovitaan paras kuljetustapa kohteille.

3. Kohteet tulevat meille, teemme myyntisopimuksen, tarkistamme kohteet, työstämme myytävät tuotteet huutokauppaan sopiviksi kohteiksi ja laitamme ne tarjolle huutokauppaamme.

Jos Sinulla on laaja kokoelma rahoja, kunniamerkkejä, postimerkkejä, militariaa, Vintage-, hopea- tai Design-esineitä, niin asiantuntijamme voi tulla myös sinun luoksesi. Soita tai lähetä viesti, niin sovitaan käynnistä!

Jos Sinulla on myytävänä merkittävä kokonaisuus, jonka arvo on yli 50 000 €, niin teemme mielellämme räätälöidyn tarjouksen kokoelmasi myynnistä.


Ota yhteyttä